Cookies disclaimer

I agree Our site saves small pieces of text information (cookies) on your device in order to deliver better content and for statistical purposes. You can disable the usage of cookies by changing the settings of your browser. By browsing our website without changing the browser settings you grant us permission to store that information on your device.


  • 2015
  • 1st
  • Coffee&Bistro

Das Café frühling widmet sich neben der Frühstückskultur dem Kaffeegenuss in all seinen Erscheinungsformen. Unter dem Stichwort "Slow Coffee" werden zahlreiche alternative Zubereitungsmethoden wie der Handfilter oder die Aeropress genutzt, um die Vielfalt der Kaffee-Aromen zu extrahieren. Der amtierende SCAE Brewers Cup Meister ist Projektleiter, der 2. arbeitet ebenfalls im Café sowie der 2. und 3. der diesjährigen SCAE Cup Tasting Meisterschaft. In der eigenen Akademie werden Kurse angeboten.

Category
Coffee&Bistro 2015
Specialty
Kaffees insbesondere "Slo
Infrastructure
Gartenwirtschaft/Terrasse, Restaurant
Food Offer
  • BIO-Products
  • homemade/convienience-free
  • Swiss Products
  • Rated as

  • All
  • Paar
  • Familie
  • Freunden
  • Geschäftlich
  • Allein


Title Category Published
Rate now

Become regular guest

Regular guests: 0

  • Schweizer Brot
  • Schweizer Fleisch
  • Outdoor
  • Kid friendly
  • Gastro Toilet
News
There are no current news to display.
  • Phone
  • Website
    -
  • Price class
Opening Hours Today:
8:30 a.m. - 6 p.m.
(click to open)
Monday - Friday:
08:30 - 18:00
Saturday:
09:00 - 18:00
Sunday:
09:00 - 19:00

Map